Els tallers del primer trimestre

Aquest primer trimestre ha estat molt intens…hem estat fent tallers a les 3 comunitats. A la comunitat de grans portem el laboratori “Som el que mengem”, on fem un viatge a través del nostre cos per entendre la importància del menjar saludable i de proximitat per poder generar un entorn més sostenible i posar el nostre granet de sorra en la lluita contra el canvi climàtic. Acabem aprenent a crear el menú d’un dia d’escola perquè descobrim quins són els nutrients que composen un àpat equilibrat.

 

4temps modernsèlia-ona

voltant taula-gransgrup-grans.jpeg

A la comunitatd de mitjans hem estat a l’ambient d’Atles fent un taller d’aliments de l’Àfrica i de cuina. Hem tastat els quingombós, la llet de coco i algunes espècies i hem conegut paissatges i maneres de cuinar dels diferents països africans

martina-ramon-aram

julian-aaron-WhatsApp Image 2019-12-10 at 14.31.11(1)

I a la comunitat de petits, amb els seus consellers hem conegut quines són les verdures i les fruites de l’hivern, i com són…i després de les vacances ho explicaran als seus ambients, amb les fotografies al davant.

Captura

mural de temporada

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s