Ens quedem sense mandarines per culpa del temporal…

Com ja us vam comentar en una altra entrada, les conseqüències a les collites  del temporal “Glòria” es comencen a materialitzar . L’altre dia ens van informar que el nostre proveïdor de mandarines de Tortosa, Biocitrus ha perdut tota la collita de mandarines ecològiques, i només es podran fer servir per fer sucs. En podriem aconseguir també ecològiques però no serien de proximitat, simplement  no sabriem d’on venen… potser del Marroc, potser de l’altra punta del món… Així que mirant de ser coherents i sostenibles, hem decidit que  no tindrem més mandarines durant la resta del curs. Aquest hivern seguirem oferint taronja de les terres de l’Ebre, poma, pera, i kiwi de LLeida, i el plàtan de Canàries.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s