Fermentats casolans a la cuina

fermentats

Fa uns mesos el Jordi va començar a fer fermentats casolans amb verdures. L’equip de cuina, el de monitors i les mestres hem fet de conillets d’índies per acabar d’afinar les textures i les acideses de les verdures fermentades. Alls, bròquils, pastanagues, cols…

Ara mateix estem preparant juntament amb la nostra consultora de seguretat alimentària un protocol per poder introduir a les amanides algun fermentat.

Aquests aliments augmenten de manera considerable no només els enzims digestius, sinó que afavoreixen la creació de flora pro-biòtica augmentant les nostres defenses. Coneixent els nostres petits gourmets estem convençudes que el seu sabor avinagrat els encantarà i donarà un plus a les amanides i crudités de cada dia.

Us seguirem informant …

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s