Gràcies !!!

Nens i nenes de l’Escola dels encants, us volem explicar que avui estem molt contentes perquè hem vist que si fem pinya tot va sempre una mica millor. Perquè avui amb molts granets de sorra hem aconseguit fer una muntanya i donar un cop de mà a companys de l’escola que aquests dies ho estan passant especialment malament.

I volem agrair a cada una d’aquestes persones el granet de sorra que heu posat:

A l’Ana i la seva família que ens han regalat formatges, iogurts i llet de la seva granja (La Selvatana), i a més a més ens han portat en el seu camió per poder repartir amb més seguretat i comoditat. A la Victòria de Mafriseu que ens ha preparat i regalat kilos i kilos de carn rostida, d’embotits, de botifarres, amb tant d’amor com ho prepara sempre. A l’Antònio de Mafriseu que ha desviat la seva ruta per  portar menjar a una família que viu lluny perquè no hi haguéssim d’anar nosaltres. A l’Anna del Forn Elias, que ens prepara pa i pastes per portar sempre que les necessitem. A l’Alejandro, al David, al Jose i a tot l’equip d’EcocentralBiogrup, que ens han preparat unes caixes de fruita i verdura dels nostres pagesos, i sense cobrar el que realment val la seva feina. A totes vosaltres us hem de dir que estem molt orgulloses de treballar amb gent com vosaltres. Tenim uns proveïdors fantàstics. Us estimem molt!

A vosaltres, famílies que amb els vostres granets de sorra heu fet que tot això sigui possible, i que haguem pogut repartir producte de qualitat, perquè ara no es tracta només d’omplir panxes,  sinó de nodrir-se amb amor, consciència i compromís. Famílies que ens heu contactat i organitzat per fer-nos arribar material de joc per si calia repartir-ne. Estem molt orgulloses de formar part, com a famílies i com a treballadors d’una comunitat com la nostra, que en moments tant complexes ha respost d’aquesta manera. Moltes persones, aquests dies, ens han volgut transmetre com s’han sentit d’acollides i emocionades per l’escola dels seus fills, i les persones que en formen part.

I sobretot, famílies, mestres…. no volem deixar d’agrair-vos les vostres paraules, els vostres missatges de suport i d’estima, les aportacions voluntàries que ens esteu fent aquests dies. Sabem que no són moments fàcils per a ningú, i la vostra resposta, les vostres paraules, comprometent-vos amb el projecte del migdia i amb la dificultat de la nostra situació han estat una alenada d’aire fresc, i ens donen encara més ganes de seguir lluitant per un projecte com el que tenim. Us agraïm molt a les persones que no podeu fer aportacions i que ens escriviu igualment per explicar-nos com esteu, per donar-nos força.

Nens i nenes, us trobem molt a faltar. Tenim moltes ganes de tornar a veure el menjador ple de les vostres rialles. Nosaltres estarem allà, preparats per quan ens puguem tornar a veure.

coneix La selvatana,

coneix Mafriseu

coneix el forn elias

coneix Ecocentral

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s