Amb què cuinem

cropped-2016_07_vatua-lc2b4olla_0002.jpg

Els nostres productes:

Escollim productes i matèries primeres que no suposin un gran impacte mediambiental a l’hora de ser produïts i transportats. Conreats i criats amb la mateixa cura que el menjar que pretenem cuinar a partir d’ells.

Utilitzem productes de temporada, provinents de zones properes a Barcelona  i produits dins del territori català (de kilòmetre zero)

Optem majoritàriament per productes :

  • de producció ecològica certificada principalment. Lliures de pesticides i contaminants, mediambientalment més responsables i més saludables i gustosos.
  • de producció integrada. Un tipus de producció certificada per la Generalitat de Catalunya, que produeix aliments de qualitat, mitjançant mètodes respectuosos amb la salut humana i el medi ambient

Apostem pels productes íntegres i sense refinar, més costosos i amb unes coccions i un resultat diferents del producte refinat. Molt més saludables i interessants perquè no només aporten més fibres, minerals i vitamines que el convencional, sinó que mantenen els índexs de glucèmia en sang més estables, aportant a l’infant un contingut energètic de major durada,més estable i de millor qualitat.

Els plats elaborats que oferim (croquetes, hamburgueses vegetals…) els oferim fets amb productes de qualitat, amb un mínim procés de manipulació i industrialització possible. En la majoria dels casos oferirem producte elaborat cuinat per nosaltres (croquetes casolanes de mill, croquetes d’espinacs, masses casolanes de pizza i de coca, hamburgueses vegetals…) En el cas que oferim productes pre-cuinats (preparats  per als menus exclusivament vegetarians) oferim un de qualitat , sense additius ni conservants, i d’origen ecològic, i que es presenti envasat en unes condicions de mínim residu ambiental possible.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s