Amb què cuinem

cropped-2016_07_vatua-lc2b4olla_00011.jpg

Els nostres productes:

Escollim productes i matèries primeres que no suposin un gran impacte mediambiental a l’hora de ser produïts i transportats. Conreats i criats amb la mateixa cura que el menjar que cuinarem a partir d’ells.

Utilitzem majoritàriament productes de temporada, provinents de zones properes a Barcelona  i produits dins del territori català (de kilòmetre zero)

Optem principalment per productes :

  • de producció ecològica certificada . Lliures de pesticides i contaminants, mediambientalment més responsables i més saludables i gustosos.
  • de producció integrada. Un tipus de producció de la fruita, certificada per la Generalitat de Catalunya, que produeix aliments de qualitat, mitjançant mètodes respectuosos amb la salut humana i el medi ambient

Apostem pels productes íntegres i sense refinar,  amb unes coccions i un resultat diferents del producte refinat. Molt més saludables i interessants perquè no només aporten més fibres, minerals i vitamines que el convencional, sinó que mantenen els índexs de glucèmia en sang més estables, aportant a l’infant un contingut energètic de major durada,més estable i de millor qualitat.

Oferim peix fresc de la Llotja de Vilanova, peix de les nostres costes, que ens permet no només ajudar a la supervivència del sector pesquer de casa, sinó també respectar les nostres costes i el nostre medi marí.

Cuinem amb ous sencers de producció ecològica, seguint un protocol de seguretat alimentària especial per tal de garantir un resultat més gustós i de major qualitat.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s