Hola comunitat de Can Besora!!

Fa uns mesos quan vam començar a treballar en el projecte del servei de migdia a Can Besora,  de seguida ens va enganxar tant el sentiment de comunitat d’aprenentatge que vam veure com el vincle de l’Escola i les famílies amb el territori del Vallès (com  l’espai del consorci agroecològic de gallecs que ja coneixíem). De seguida vam veure les possibilitats que un espai exterior com el de Can Besora pot oferir i ens vam engrescar amb la proposta. Aleshores va arribar el COVID-19, amb totes les repercussions que té en el dia a dia de les escoles.

escola can besora home

Tant Vatua l’Olla com Kampikipugui, l’associació de lleure que gestiona la part pedagògica,  lluitem per donar a l’Espai del migdia el lloc que es mereix dins de les escoles. Creiem  que la nostra relació amb l’escola i amb les famílies va més enllà d’una pura relació comercial,  i mirem de formar part de la comunitat educativa, d’involucrar-nos i ser part d’ella.

Per això ara mateix, la nostra proposta passa per conèixer-nos, poder transmetre bé els valors del nostre projecte alimentari i d’acompanyament, i obrir un espai de comunicació sòlid i fluid amb les famílies de Can Besora i amb la Comissió de menjador. Així que les circumstàncies ens ho permetin, treballarem per crear complicitats i propostes comunitàries que sorgeixin de l’Espai del Migdia.

El projecte pedagògic del migdia que vam treballar amb la direcció del centre haurà d’estar de moment adaptat a les noves normatives sanitàries que ens venen marcades per les reobertures dels centres escolars. Malgrat això treballarem de valent per garantir una acompanyament emocional de qualitat durant els migdies als vostres fills i filles, ja que aquesta és la raó de ser del nostre projecte pedagògic. Pel que fa a la part alimentària, seguirem treballant per mirar de garantir uns aliments de qualitat, d’origen ecològic i de proximitat, malgrat les afectacions econòmiques que el post-confinament i l’estat d’alarma han deixat en moltes famílies i que afectarà de ple als menjadors escolars.

Amb moltes ganes, iniciem aquesta nova etapa a Can Besora. Gràcies per la confiança.