Aquest nou curs arrenca amb un nou equip directiu i amb unes condicions i condicionants que afecten especialment a projectes com el nostre.

Ens hem vist obligades a fer canvis de funcionament que toquen molt el nostre projecte d’acompanyament pedagògic… els infants ja no podran servir-se ells mateixos el menjar, els infants de sisè no podran fer de padrins de son dels més petits, els monitors no poden seure a dinar juntament amb els infants… i els espais d’esbarjo a l’exterior, es veuen considerablement reduïts… Una pèrdua qualitativa que ens ha fet valorar encara més el que tenim.

escola_encants_fotos_edwin-93

Tant kampi com Vatua, acompanyades de l’equip directiu, treballarem per mantenir l’essència del projecte del migdia.

A la cuina, alguns dels nostres proveïdors amb qui compartim més valors han quedat molt tocats per la situació generada arrel de l’estat d’alarma… nosaltres els seguirem donant suport i lluitant amb ells per uns menjadors escolars amb criteris agroecològics i sostenibles.

També comencem una nova relació amb l’ONG “Nutrició sense fronteres”, per fer arribar els excedents de menjar a menjadors socials de Barcelona, una iniciativa que feia temps que ens rondava i que en aquests moments és més necessària que mai.

Sens dubte serà un curs ben entretingut.