La carn

La carn de porc i de vedella ens la serveix Mafriseu, empresa familiar de La Seu d’Urgell, amb escorxador propi, i que ens garantitza un producte de qualitat i del territori.

La vedella que servim és de la raça bruneta, l’autòctona del Pirineu, amb denominació d’origen protegida (IGP) ” Vedella dels Pirineus catalans”, i prové d’explotacions ramaderes del Pirineu. Quan la servim processada (picada per les hamburgueses) no conté ni sucres, ni traces ni afegits.

Tant la cansalada com la botifarra negra són ecològiques.

logo mafriseu

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s