La pasta, els llegums i l’arròs

La pasta dels nostres menús és feta a Ponts (lleida) per l’empresa familiar “Perla de Segre”, amb farines ecològiques logo-perla-del-segre

El llegum de proximitat i ecològic és un producte complicat de trobar, degut a la poca producció dins el nostre territori, i aquest any, especialment degut a les males collites provocades per la sequera d’ aquest estiu, que ha minvat molt la collita. Per a aquest curs, els llegums dels nostres menús provenen tant del Consorci de Gallecs, prop de Mollet, com de Sant Pere Sallavinera, a la comarca de l’ Anoia

El Consorci de Gallecs és  un espai rural principalment agrícola que actualment es troba en conversió a l’ agricultura ecològica, al terme de Mollet del Vallès, a 15 kilòmetres de Barcelona.

logo (1)    El consorci de gallecs està format per la Generalitat de Catalunya i  diversos ajuntaments de la zona del Vallès que en gestionen l’explotació conjuntament amb petits productors i pagesos de la zona

logo (1)

Aquest any, també oferirem cigrons i llenties que ens oferiran des de el projecte dels Fruits del Secà, una petita explotació familiar a Sant Pere Sallavinera a la comarca de  l’Anoia

La llentia pardina i el cigronet de l’Alta Anoia que en ofereixen des d’aquest projecte, malgrat que es conrea de manera ecològica, encara no ha obtingut l’aval ecològic al ser conreat en unes terres en conversió a ecològic.

L’arròs integral ve del Delte de l’Ebre, de l’empresa familiar “Ecocastells”. Un arròs de qualitat i de kilòmetre zero produït enmig del parc naturalecocastells-marca

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s