L’equip de Vatua l’olla

Vatua l’Olla neix de la il·lusió i l’empenta d’un grup de famílies dels encants per gestionar la cuina de l’escola des nostres fills i filles, aprofitant les oportunitats que ens oferia l’entrada a l’edifici nou.

Aquesta il·lusió es va concretar el juny del 2015, quan el nostre projecte va ser seleccionat per gestionar la cuina de l’Escola dels Encants.

Creiem que el compromís per millorar la qualitat del menjar dels nostres fills, ha d’abraçar aspectes de salut, responsabilitat i justícia social i de respecte pel medi ambient i això és el que pretenem oferir a partir d’una petita gran cuina al servei de tota una comunitat de famílies, alumnes, mestres i personal de servei.

El dia a dia de la cuina serà assumit pel Lluis i el Jordi, cuiners de l’escola, la Marta i l’Ari com a ajudants de cuina i de neteja i la Laura, com a gerent i coordinadora de menús, de proveïdors i dels tallers. L’equip de Vatua es completa amb l’Oriol i el Marc, socis fundadors de l’empresa Cibus, que recolzen i formen part de l’equip de Vatua l’Olla.

Som un equip capaç d’afrontar reptes nous i superar-los, amb entusiasme i professionalitat.

2017_12_escola encants menjador_DSC_6349

Anuncis