La fruita

La fruita dels nostres menús tindrà dos tipus de certificats diferents:

Pel que fa a la fruita de pinyol (temporada de primavera i estiu) i als cítrics, hem optat per treballar amb una cooperativa que aposta per la fruita de producció integrada certificada que arriba gràcies a l’associació de diferents pagesos de la Ribera d’Ebre, Urgell i Montsià/Baix Ebre. També les pomes, peres i el raïm , quan veiem que són de millor sabor que l’ecològic (cosa que ens ha passat en alguna ocasió). Fruita de temporada que s’entrega directament des dels camps de fruita en un màxim de 12 hores després de collir-la.

Tota aquesta fruita ens arriba a través de la botiga “Autòctons” del barri del Clot, punt de distribució al barri de la cooperativa de pagesos productors de fruita.                                                            logo

D’aquesta manera evitem  fruites que, malgrat tenir una producció 100% ecològica, són collides fora de Catalunya (principalment a Andalusia i València) i abans de ser consumits, fan un circuit molt llarg i passen massa temps en càmeres. Treballant directament amb el proveïdor, ens assegurem un producte de qualitat similar a l’ecològic, lliure de pesticides, mediambientalment sostenible, i sobretot, servit unes hores després de ser collit, sense la necessitat de passar  per càmeres frigorífiques.

Les fruites de càmera  o que no es produeixen al nostre territori de manera integrada (kiwi, plàtan…) seran de procedència ecològica i ens les servirà  Eco d’aquí.

 

2016_07_vatua-lolla_dsc_5100

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s